Air Power Soccer – något för alla åldrar

Du ska hålla koll på den nya sportaktiviteten som kommit att bli alltmer populär. Air Power Soccer bygger på den unika kombinationen mellan Air hockey och världens mest populära sport nämligen fotboll.

Föreställ dig en svävande hockey puck som mer har formen av en mindre fotboll. Därmed kan du använda dina fötter för att sparka till bollen och för att förflytta den till olika ytor.

Var kan du spela Air Power Soccer?

När du kommer igång och ska testa den nya sportaktiviteten ska du veta att den puckliknande fotbollen är svävande och glider bäst på plana ytor. Därför kan du samla ihop dina vänner och spela nästan varsomhelst. Oavsett om det trägolv eller lågmattor inomhus så funkar trottoarer eller skolgården och andra släta ytor utomhus lika bra.

Därför är det enkelt att komma igång både inomhus och utomhus. Dessutom behöver du inte ytterligare utrustning eller några särskilda tillbehör.

Köp din Air Power Soccer idag

Det är enkelt att hitta Air Power Soccer-utrustning via nätet. Du kan ta en titt här för att komma igång redan idag. Oavsett om du spelar under ett företagsevent, på skolgården eller hemma med barnen kommer det bli en oförglömlig spelupplevelse.

Leif Claesson