Träningskläder för dig som håller på med löpning

Löpning är en träningsform som många uppskattar, eftersom det är upp till dig själv att bestämma hur du ska träna. Dessutom ger det dig bra kondition till fotbollsspelandet, samt att du kan träna i naturen. Men under vintern blir det oftast lite för kallt. Med dessa tips håller du dig varm under löpturen!

I takt med att det blir kallare och kallare är det smart att lägga på ett extra lager kläder, samt att investera i ett underställ speciellt utformat för träning. Annars blir det lätt alldeles för svettigt. Ta del av experternas tips om hur du bäst håller dig varm på spåret.

Glöm inte bort fötterna

Det finns inget mer irriterande än att frysa om fötterna. Samt att från fötterna sprider kylan sig upp till hela kroppen på nolltid! Kolla online för att hitta strumpor som passar perfekt för löpning i kyligt väder.

Egentligen spelar det ingen roll vad du utövar för sport. Om du är kvinna är en bra sport-bh a och o för att du ska känna dig bekväm. Speciellt under löpning som annars kan bli väldigt obekvämt och till och med göra ont. Även om en sport-bh av kvalitet kostar lite mer är det verkligen värt pengarna.

Leif Claesson